Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Als constructeur aan de slag op het Binnenhof

Annemarie Hoogervorst, Bianca Derkzen en Richard Bettink vertellen over hun werk als constructeur bij het Rijksvastgoedbedrijf. ´Op het Binnenhof achter de schermen kijken, rondlopen op kazernes tussen de rennende mariniers, of musea bezoeken voor openingstijd. Dat is echt prachtig!´ Aldus Annemarie. Bekijk de video voor hun uitgebreide verhaal.

Bekijk deze actuele vacature

Bekijk alle vacatures

Grootste vastgoedeigenaar

Werken bij de grootste vastgoedeigenaar van Nederland betekent niet alleen werken aan spraakmakende en innovatieve nieuwbouwprojecten, maar ook aan renovaties en monumenten. Dat maakt het werken bij het Rijksvastgoedbedrijf ook anders dan werken bij een marktpartij.

Betrokken van begin tot eind

Bijzonder aan de functie is dat je opereert vanuit de rol van de eigenaar van het vastgoed. Constructeurs bij het Rijksvastgoedbedrijf zijn betrokken vanaf de vraagstelling, projectdefinitie en uitvraag richting marktpartijen, maar blijven ook betrokken na de oplevering, bijvoorbeeld als er schades zijn.

Meer over de organisatie

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon