Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Nederlands Forensisch Instituut

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) streeft ernaar de meest innovatieve en klantgerichte leverancier van forensische producten en diensten te zijn.

Kennis en innovatie

Het NFI voorziet nationale en internationale organisaties die zich inzetten voor vrede, recht en veiligheid van betrouwbare informatie uit sporen. Door continu te investeren in kennis en innovatie speelt het NFI in op actuele maatschappelijke, technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. Het NFI loopt hierin ook internationaal gezien voorop.

Forensisch onderzoek

Forensisch onderzoek is 1 van de kerntaken van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Ongeveer 70% van de capaciteit besteden NFI-onderzoekers aan zaken waarin sprake is van een (vermoeden van een) misdrijf. Dit gebeurt meestal in opdracht van de Politie of het Openbaar Ministerie.

Werken bij het NFI

Bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) werken mensen die gedreven en gepassioneerd hun werk doen. Professionals die met hun werk een maatschappelijk relevante bijdrage leveren en hun rol in de rechtspleging zo effectief en efficiënt mogelijk doen.

Gerelateerde artikelen

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon