Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

SSC-I Justitie en Veiligheid

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) is dé ICT-dienstverlener binnen het domein van Justitie en Veiligheid. We hebben een commerciële instelling met een sterk maatschappelijke betrokkenheid.

SSC-I Justitie en Veiligheid

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) is dé ICT-dienstverlener binnen het domein van Justitie en Veiligheid. We hebben een commerciële instelling met een sterk maatschappelijke betrokkenheid.

SSC-I

Van begin tot eind

We verzorgen de ICT voor alle gevangenissen, TBS instellingen en jeugdinrichtingen. Dit begint bij binnenkomst van een gedetineerde en eindigt pas na het vertrek. Van vingerafdrukscans tot vervoersregistratie en veilig mobiel bereik in de cel. We zijn betrokken bij een pilot om de zelfredzaamheid van gedetineerden te vergroten voor een goede terugkeer in de maatschappij. Kortom: een breed scala aan ICT diensten in een maatschappelijke relevante context.

Elke dag zorgen we ervoor dat meer dan 20.000 rijksambtenaren beschikken over veilige, betrouwbare en innovatieve ICT waarmee ze hun werk goed kunnen doen. Onze klanten zijn onder meer de Raad voor de Kinderbescherming (RvdK), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V), Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Werken bij SSC-I

Vind je het uitdagend om voor een grote innovatieve organisatie te werken die ertoe doet? Vind je vooruitgang en ontwikkeling belangrijk en volg je de laatste technologische ontwikkelingen op de voet? Ben je ambitieus en klaar voor een carrière bij de overheid? Dan zoeken we jou! We bieden je een interessante werkplek waar je in teamverband werkt aan zichtbare IT-projecten en –diensten. Bij SSC-I werk je in een informele omgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op de website van SSC-I vind je meer informatie over de organisatie en de onderwerpen waaraan SSC-I werkt.

Gerelateerde artikelen

Onze mensen

Naar een werkplek via detectiepoortjes, en zonder je telefoon
Gabi Gaasenbeek
Applicatie consultant
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Studeerde hbo informatica aan de Hogeschool Utrecht. Begon als ICT-specialist in het bedrijfsleven. Stapte daarna over naar de ICT-dienst van het ministerie van Justitie en Veiligh...

Lees meer over Gabi
Ik hielp mee met de organisatie van een vierdaagse nationale cybersecurityoefening
Rukiye Aytekin
Rijks ICT-trainee
Ministerie van Justitie en Veiligheid

Begon na haar bachelor human technology aan de Haagse Hogeschool als Rijks ICT-trainee bij de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Lees meer over Rukiye
Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon