Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Prinsjesdag is zo veel meer

Gouden Koets. Troonrede. Koffertje. Miljoenennota. Prinsjesdag is meer dan dat. Binnen de Rijksoverheid zijn veel rijksmedewerkers van verschillende organisaties ermee bezig. Vooraf, op de dag zelf of in de dagen erna.

Sander Veldhuizen bijvoorbeeld. Hij is programmaleider overheidsfinanciën en werkt bij het Centraal Planbureau al maanden lang aan de voorbereiding van Prinsjesdag. Sander: ‘Samen met mijn collega’s maak ik de officiële economische raming voor de Miljoenennota op Prinsjesdag. We certificeren het Belastingplan en rekenen voor oppositiepartijen, als zij dat willen, een tegenbegroting door. Kortom, na 2 intensieve maanden ziet de rest van Nederland deze week het resultaat van ons harde werk’. Volg Sander op Instagram en bekijk alle ins en outs van zijn werk een week lang via http://www.instagram.com/werkenvoornederland.

Hieronder vind je een selectie die de veelzijdigheid van Werken voor Nederland rondom Prinsjesdag laat zien. Jouw bericht ook op deze pagina? Gebruik de hashtag #Prinsjesdag op Instagram of Twitter.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon