Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Het Rijkstraineeprogramma

Het Rijkstraineeprogramma is een 2-jarig traineeprogramma voor pas (wo)-afgestudeerden. Ben jij ambitieus, wil jij Nederland beter en mooier maken en vind jij werken voor het maatschappelijk belang het mooiste wat er is? Dan is het Rijkstraineeprogramma misschien wat voor jou.

In 2 jaar tijd werk je op minimaal 3 verschillende plekken. Je ontwikkelt beleid, je houdt toezicht op de uitvoering van wetten en regelgeving of je verdiept je in de bedrijfsvoering van een ministerie. Ondertussen is er tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en volg je een opleiding. En, de Rijksoverheid houdt van diversiteit. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw drive naar maatschappelijk effect.

Veel rijkstrainees delen hun dagelijkse werkzaamheden op Instagram. Bekijk hieronder hoe jouw dag als rijkstrainee eruit kan zien.

Verhalen van Rijkstrainees

Andere traineeships

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon