Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Traineeship Rijksinkoopprofessionals

Het Traineeship Rijksinkoopprofessionals biedt je de kans om het inkoopvak binnen de Rijksoverheid te leren kennen. Heb jij een (bijna) afgeronde wo-masteropleiding? Meld je dan aan voor het 2-jarig programma waarna je jezelf inkoopprofessional mag noemen.

De Rijksoverheid koopt jaarlijks voor ongeveer €10 miljard aan goederen en diensten in. Of het nu gaat om de inkoop van medicinale cannabis, de ICT-infrastructuur of duurzame kantoorinrichting voor de gehele Rijksoverheid. Jij overziet het totaalplaatje, bent kritisch, weet mensen te verbinden en doelen te bereiken. Je bent leergierig en nieuwsgierig. Het Traineeship Rijksinkoopprofessionals, stoomt je in 2 jaar tijd klaar voor een mooie carrière binnen het inkoopvak. Om in aanmerking te komen heb je een (bijna) afgeronde wo-masteropleiding. Je bent niet langer dan 2 jaar geleden afgestudeerd en je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring (gerekend vanaf de startdatum van het programma). Je kunt je met alle studierichtingen aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon