Ga direct naar navigatie Ga direct naar hoofdcontent

Bekijk het eens van de fiscale kant

De fiscale kant van een festival. Die is complexer, verrassender en veelzijdiger dan je denkt. Want zo’n festival is niet alleen een kort maar hevig samenkomen van een groot aantal bezoekers, maar ook van tal van ondernemers. Van internationale bands tot horeca en merchandisers. Als fiscalist ben je nauw betrokken bij een dergelijke happening. Het is razend interessant werk dat voor veel mensen van grote betekenis is.

Fiscalist bij het ministerie van Financiën

Het ministerie van Financiën is een jonge en professionele organisatie waar verwacht wordt dat je ‘out of the box’ kunt denken. Als fiscalist ken je namelijk niet alleen de regels, je bedenkt ze ook. Je zit met de politieke top - de minister en staatssecretaris – aan tafel om ze van jouw advies te voorzien. Bijvoorbeeld over de loonheffing, inkomstenbelasting en omzetbelasting bij festivals of evenementen. Wil je meer weten? Kijk dan voor meer informatie op onze site.

Fiscalist bij de Belastingdienst

Als fiscalist bij de Belastingdienst kun je echt de diepte ingaan in je vakgebied. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met allerlei fiscale aspecten van evenementen en festivals. Je bespreekt deze vraagstukken vooraf met de organisatie, beoordeelt aangiften, start onderzoeken of voert procedures. Wil je meer weten? Kijk op onze site.

Down iconLinks iconRechts iconUp iconFacebook iconInstagram iconLinkedin iconLinkedin iconMagnet.me iconMenu iconSearch iconTwitter iconTwitter icon